​Mit navn er Sabrina, jeg er psykomotorisk terapeut, og kvinden bag Kropsuniverset.

Jeg har en professionsbachelor i psykomotorik og er uddannet til at undervise grupper og enkeltpersoner, herunder give psykomotorisk behandling.
​En psykomotorisk terapeut arbejder bl.a. indenfor området: børn og motorisk udvikling, stress, angst, smerter, søvnproblemer, graviditet og fødsel, bevægelse, rehabilitering, psykiatri, ældre, trivsels- og sundhedsfremmende aktiviteter, kropssprog og sammenhængen mellem krop og psyke. 

Jeg ser på det hele menneske, dvs de psykiske, fysiske og sociale forhold, og møder dig dér hvor du er. Jeg tror nemlig på, at DU er den største ekspert på dig, og har de ressourcer der skal til for at få det bedre. Nogle gange skal de ressourcer blot "vækkes til live" hos en god terapeut. 

Jeg har udover min uddannelse en årelang erfaring med personlig udvikling, dans, skuespil og teater. Jeg er 36, og bor i Aarhus. 

Kropsuniverset

Onlineuniverset blev skabt ud fra et ønske om, at skabe en faglig, kreativ platform, hvor jeg kan inspirere til et liv med mere glæde, ro, og overskud, samt større indsigt i sammenhængen mellem krop, psyke og omgivelser.

Jeg har siden jeg var lille brugt dansen til, at bearbejde, integrere og udtrykke mine følelser. Uden at jeg var bevidst om, at det var det jeg gjorde.​

Mit liv som skuespiller i København, i mine 20’ere, var drevet af en stor passion, og jeg oplevede stor personlig udvikling og mening ved at lave teater og udtrykke mig gennem min krop og følelser, skabe fortællinger og få publikum til at grine, reflektere og blive revet med. For ikke at tale om alle de dejlige mennesker man møder gennem skuespil og teater. Der er ligesom den her “der er ikke noget rigtigt og forkert” tone i det her fag, da det handler om at forstå mennesket, forstå sin rolle, og ikke at dømme den. Den tilgang har fulgt mig, og jeg bruger den fortsat i mit arbejde med mennesker.

I 2012 startede jeg på psykomotorikuddannelsen i Hillerød, og gjorde den færdig i Randers, da jeg havde brug for at flytte hjem til mine geografiske rødder – Aarhus.

Idag driver jeg klinikken “Afspænding & kropsterapi” i Aarhus C, hvor man kan opleve en psykomotorisk behandling, nærværende hænder, omsorgsfuld dialog, ro og afspænding, hvor jeg faciliterer kropbevidsthed, ro og indre styrke.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kropsuniverset v. Sabrina Holt

Telefon: 26 51 01 68 

Sociale medier

Klinikken

Afspænding & Kropsterapi
Skolegyde 8, 2. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

​Åbningstider​

Mandag - 10-18
​Tirsdag - 12-18
Onsdag - 10-18
Torsdag - 10-18
Fredag - 10-18
Lørdag - 12-16
Søndag - Lukket

​Mulighed for behandling om aftenen.