​​“Jeg var hos Sabrina til en psykomotorisk behandling. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Jeg har på det seneste haft svært ved at finde ro og kunne slappe af. Sabrina fik mig helt ned i gear. Det var en time hvor alt bare var virkelig rart og hjernen blev slået fra. Gennem blide tryk, beroligende berøring og vejrtrækningsøvelser, føltes det som om at kroppen blev helt tung og afslappet og mit behov for fysisk omsorg blev fyldt op. Jeg følte mig set og helt tryg. Jeg er blevet bevidst om hvor vigtigt det er, at jeg giver mig selv nogle pusterum med ro i løbet af en dag.”

​ ​

- Krista, 31 år

​​“Jeg stiller høje krav til mig selv som studerende og får gode karakterer, men jeg føler ofte at det alligevel ikke er godt nok, at jeg hele tiden kan blive bedre, og frygter at klappen går ned under fremlæggelser og eksamener. Jeg havde på det sidste haft meget tankemylder og angst. Efter 5 behandlinger hos Sabrina oplever jeg mig selv og min krop på en helt ny måde. Det er ligesom om at jeg nu føler, at livet handler om så meget andet vigtigt, det har fået flere farver og nuancer. Til min sidste eksamen brugte jeg nogle af de kropslige værktøjer og visualiseringer, som jeg har fået af Sabrina, hvilket gjorde min eksamen til en helt rar oplevelse, og mere end bare en eksamen. Og stadig fik jeg en god karakter, uden at skulle pine mig selv med negative tanker i flere dage op til”

​ ​

- Mia, 19 år

“Sabrina forstår at skabe en tryg atmosfære, og trods jeg kun har fået to behandlinger, har der været bedring i min søvn”

​ ​

- Thomas

Udtalelser

Kontakt​

​Skriv til mig, hvis du har et spørgsmål, ønsker at bestille tid til behandling, 

eller er interesseret i et samarbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

tlf 26 51 01 68

maps Skolegyde 8, 2.

mail kontakt@kropsuniverset.dk

ur Åbningstider

​Mandag - 10-18
​Tirsdag -  12-18
Onsdag  - 10-18
Torsdag - 10-18
Fredag - 10-18
Lørdag -  12-16
Søndag - Lukket

​Det er muligt at få behandling om aftenen.  

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kropsuniverset v. Sabrina Holt

Telefon: 26 51 01 68 

Sociale medier

Klinikken

Afspænding & Kropsterapi
Skolegyde 8, 2. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning

​Åbningstider​

Mandag - 10-18
​Tirsdag - 12-18
Onsdag - 10-18
Torsdag - 10-18
Fredag - 10-18
Lørdag - 12-16
Søndag - Lukket

​Mulighed for behandling om aftenen.