Priser

Psykomotorisk behandling 90 min. – 1. gang.

Inledende samtale om dine ønsker, problematikker og forventinger til behandlingen, efterfulgt af 60 min. afspændingsbehandling, og evt. en øvelse til eget brug.
Kropsterapeutisk afspændingsbehandling, der regulerer nervesystemet, afspænder spændt muskulatur, øger kontakten til kroppens signaler, behov og ressourcer, og giver en følelse af dyb ro og velvære. Behandlingens fokus tager udgangspunkt i dine ønsker og behov fra gang til gang. Målet kan være ro/hvile/tryghed/berøring eller kropsbevidsthed, personlig udvikling, finde ind til årsagen bag smerter eller uhensigtsmæssige mønstre og (krops)holdning.
Godt ved stress, angst, depression, indre uro, smerter, søvnproblemer, eller med ønske om større velvære og livskvalitet.

500,-

Psykomotorisk behandling – 90 min.

Kropsterapeutisk afspændingsbehandling, der regulerer nervesystemet, bringer overspændt og underspændt muskulatur i større balance, øger kontakten til kroppens signaler, behov og ressourcer, og giver en følelse af dyb ro og velvære.
Sessionen starter med en indlende snak om hvordan du har det, i alt fra 5-25 minutter. Ønsker du at springe samtale over, går vi direkte til behandlingen.
Behandlingens fokus tager udgangspunkt i dine ønsker og behov fra gang til gang. Målet kan være ro/hvile/tryghed/berøring eller kropsbevidsthed, personlig udvikling, finde ind til årsagen bag smerter, uhensigtsmæssige mønstre og kropsholdning.
Godt ved stress, angst, depression, indre uro, lavt selvværd, eller blot ved ønske om større velvære og livskvalitet.
NB: Første session koster 500,-

650,-

Ro/hvile behandling – 45 min.

En kort men virksom behandling, hvor vi arbejder med de store, rolige og nærværende greb, som skaber ro nu og her, indenfor en tidsramme, der passer godt ind i en travl kalender. For dig der vil vedligeholde en kontakt til din krop, og følelsen af ro og tryghed.

400,-

Skønhed & velvære

60 min.

Denne behandling lægger vægt på velvære og skønhed gennem lymfedrænage og oxytocinens helende og foryngende virkning på kroppen. Behandlingen starter med 30 min. afspændingsbehandling af hele kroppen, med fokus på nærværende berøringsmassage – fuldt påklædt ligesom ved den klassiske psykomotoriske behandling. Derefter afrenses ansigtet blidt, og der følger 20 minutters lymfedrænage med Gua Sha / Rosenkvarts skin roller i ansigtet og på halsen, hvortil der bruges en økologisk ikke-fedtende hybenkerneolie.
Oxytocin, det helende og beroligende hormon, udskilles ved afspændingsbehandlingen, og Gua Sha sætter gang i lymfesystem og blodcirkulation, og dermed udskillelsen af affaldsstoffer, i ansigt og halsområde. En behandling, der giver dit ansigt glød, og din krop ro og vitalitet.
En “problemhud” er ofte en stresset hud, og kan skyldes hormonelle ubalancer. Derfor er denne behandling også velegnet til uren hud.

550,-

Rabat

Ved køb af et forløb på 5 gange a 90 minutters varighed er din pris 2700 kr. (Du sparer 500 kr.) Et forløb er ideelt, hvis du ønsker at opnå dit mål og kommer med en dybereliggende problematik, såsom angst, stress, indre uro, depression, kroniske smerter, hovedpine, eller søvnproblemer. Rabatten gælder for alle. Du kan starte ud med 1 behandling, og mærke om det giver mening for dig, at investere i et psykomotorisk forløb.

Betaling

Du kan betale via mobile pay eller kontant.

Afbud

I tilfælde af sygdom samme dag send en sms til 26510168 senest kl. 9.00. Og helst 24 timer før. Ved udeblivelse opkræves fuld pris. Ved for sent afbud opkræves halv pris.